Ce le-au întrebat procurorii pe colegele Luizei. “În loc să afle adevărul de la familia lui Dincă, ne întreabă pe noi numai porcării”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT Structura Centrală s-au deplasat la Craiova pentru a-i reaudia pe colegii Luizei Melencu, fata dispărută din Caracal pe data de 14  Aprilie. Audiat a fost şi un consătean al familiei Melencu, omul care a văzut-o pe Luiza chiar înainte de a urca în maşina lui Gheorghe Dincă.

Audierile au început în jurul orei 10,00. Prima dată, procurorii DIICOT Bucuresti l-au audiat pe bărbatul din Dioşti, cel care, în ziua dispariţiei, aştepta împreună cu Luiza la ocazie. Omul a mai fost audiat de procurorii de la Craiova, chiar de mai multe ori, însă Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a acuzat public că o parte din declaraţiile acestuia ar fi dispărut. Bărbatul a povestit din nou ca în ziua de 14 aprilie era în Caracal, la ocazie, alături de Luiza Melencu. La un moment dat, a oprit o maşină, el a urcat, dar Luiza nu a vrut pentru că maşina era plină. Omul a spus că fata a rămas singură în staţie şi nu ştie ce s-a mai întâmplat după aceea.

După audierea acestui bărbat, în faţa procurorilor de la Bucureşti au fost aduse, una câte una, colegele Luizei. Toate fetele au venit însoţite de părinţi.

Imagine indisponibilă

“Pe mine m-au întrebat aceleaşi lucruri ca şi data trecută, când m-au audiat procurorii de la Craiova. Cum era Luiza, în ce se îmbrăca, dacă erau haine de firmă, dacă avea prieten. Am fost audiată vreo 10 minute. În loc sa afle adevarul de la familia lui Dincă, pe ei să-i audieze, să-i reaudieze, ne întreabă pe noi numai porcării. Vor să ţină dosarul pe loc, nu vor sa se afle adevarul”, a declarat prima colega ieşită de la audieri.

Imagine indisponibilă

Mama şi bunicul Luizei au venit şi ei la Craiova, la sediul IPJ Dolj, acolo unde au fost citaţi ca martori colegii.
„Ce cred că mai pot afla după 6 luni? Aceşti copii au povestit la început tot ce ştiau. De unde să ştie ei altceva? Copilul meu a fost traficat. De ce nu-l caută? În loc să facă asta, ei pierd timpul cu astfel de audieri”, a declarat mama Luizei.
„Mi se rupe sufletul când văd aceste fetiţe. Aşa era şi Luiza mea, plină de viaţă, un copil minunat. Am venit la Craiova să susţin aceste fete, sunt speriate, nu înţeleg de ce le-au chemat din nou. Ce vor sa mai afle după 6 luni?!”, a spus şi bunicul Luizei.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite