Avocaţii judecătoarei Carmen Mladen spun că aceasta ar fi fost violată cu bestialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Elena Mladen, judecătoare a Curţii de Apel Craiova/ sursă:static.luju.ro
Carmen Elena Mladen, judecătoare a Curţii de Apel Craiova/ sursă:static.luju.ro

Judecătoarea reţinută pentru şantaj şi corupţie sexuală ar fi fost violată timp de doi ani de un om de afaceri, conform rtv.ro. Carmen Mladen a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, după ce a fost prinsă în flagrant primind 5.000 de euro de la un bărbat pe care îl şantaja.

Răsturnare de situaţie în cazul judecătoarei din Craiova. Avocaţii judecătoarei spun că de fapt Carmen Mladen ar fi fost violată timp de doi ani de un lichidator judiciar, preşedinte PNŢCD Gorj, cel care ar poza acum în postura de victimă a unui şantaj sexual. Avocatul judecătoarei a povestit pentru rtv.net că relaţia dintre Carmen Mladen şi politicianul din Gorj ar fi început în urmă cu doi ani, când acesta ar fi intrat peste ea într-o cameră de hotel, unde ar fi violat-o prima dată.

„Şi-a pus problema că dacă ar denunţa violul, ar fi pusă într-o lumină proastă. De asemenea, domnia sa spune că omul de afaceri a profitat de asta pentru a-i cere alte favoruri sexuale. Poziţia dânsei de judecător la Curtea de Apel ar fi fost oricum întinată, chiar dacă ar fi recunoscut de la început că a fost violată. Dânşii se cunoşteau anterior“, a declarat avocatul judecătoarei, pentru rtv.net.

Judecătoarea acuzată de şantaj sexual, arestată pentru 29 de zile!

Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile. Magistratul a fost prins în flagrant în timp ce primea 5. 000 de euro de la un bărbat căsătorit, pe care l-ar fi şantajat în mod repetat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite