Aproximativ 600 de candidaţi susţin concursul de rezidenţiat duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezidenţiatul se va susţine sub forma unui test grilă cu 200 de întrebări
Rezidenţiatul se va susţine sub forma unui test grilă cu 200 de întrebări

587 de candidaţi susţin concursul de rezidenţiat organizat duminică, în Craiova, pentru ocuparea celor 517 locuri şi posturi din acest an.

Bănia este centru de examinare pentru posturile publicate în judeţele Braşov, Dolj, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea şi pentru locurile publicate în centrele universitare Craiova şi Braşov. 486 de candidaţi s-au înscris la concursul de medicină unde sunt 224 de locuir, iar la farmacie pentru 9 locuri s-au înscris 31 de candidaţi.

Candidaţii vor trebui să fie prezenţi în sălile de examen la ora 8.30 şi să aibă la ei cartea de identitate sau paşaportul. Examenul va fi sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări şi va dura patru ore.

Corectarea lucrărilor se va face în prezenţa candidaţilor, iar punctajul minim de promovare reprezintă 60 la sută din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări pentru fiecare domeniu.

Contestaţiile or putea fi depuse de candidaţi în termen de 24 de ore din momentul transmiterii grilelor în sălile de concurs. Cei care vor câştiga un loc în urma concursului nu vor avea post asigurat la sfârşitul rezidenţiatului.
 
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite