Angajatul CFR care a găsit bebeluşul abandonat în tren vrea să îl boteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa în vârstă de 3 zile a fost găsită de un controlor în toaleta trenului personal Petroşani-Craiova în prima zi a anului nou. Familia CFR-istului s-a hotărât să o boteze pe micuţă.

Naşii au venit la Spitalul Judeţean din Craiova cu daruri. „Este foarte frumoasă. Să fie sănătoasă, să aibă noroc şi să găsească o familie sau pe mămica care i-a dat viaţă. O să-i punem un nume, simbolic. Andreea Ştefania“, a declarat soţia controlorui.

Fetiţa a fost abandonată în prima zi a anului în toaleta trenului personal Petroşani-Craiova. „Prima dată am zis că e căţel, după aceea, când am împins cu mâna mai bine, fetiţa a început să plângă. Parcă mi-a stat inima când a început fetiţa să plângă. Mă bucur că este sănătoasă“, a povestit angajatul CFR.

Poliţiştii din Craiova sunt pe urmele mamei care  a abandonat în toaleta unui tren un nou născut. Din primele date, femeia ar fi născut singură. 

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj au demarat o anchetă şi încearcă să găsească cele mai bune soluţii pentru bebeluşul abandonat în tren. Mama fetiţei riscă închisoare pentru rele tratamente şi abandon de familie. 

Mai citeşte şi:

S-a născut a doua oară. Bebeluşul abandonat în toaleta trenului personal Petroşani-Craiova este sănătos

VIDEO Angajatul CFR care a găsit un bebeluş în toaleta unui tren, recompensat de companie

Bebeluş abandonat în toaleta unui tren, în prima zi a anului

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite