ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj: „Am optat pentru o nouă Românie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, a declarat că a votat cu credinţa că viitorul preşedinte al ţării va fi unul care va şti să îşi asume şi exercite rolul de arbitru, va fi capabil să-i unească pe români şi să asigure o corectă reprezentare a intereselor lor în plan extern.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj a precizat la ieşirea de la urne a precizat că a votat pentru un nou început. „Am optat pentru o nouă Românie, pentru o ţară care să-şi consolideze statutul de membru al Uniunii Europene. Am votat pentru ca românii să fie mândri şi apreciaţi în toată lumea. Îmi doresc ca tinerii să fie respectaţi la ei în ţară, să aibă acces la un loc de muncă aici, în România. Am ales un preşedinte care să fie un veritabil arbitru între instituţiile statului, care să unească şi nu să dezbine. Am decis ca acela care ne va reprezenta în următorii cinci ani să promoveze o politică externă coerentă. Am votat pentru o dezvoltare a judeţului şi a regiunii, alegând candidatul care ştie foarte bine realităţile Olteniei, dar şi pe cele ale ţării întregi şi care propune o echipă puternică pentru România. Sunt încredinţat că acela care va fi ales va fi un preşedinte altfel decât cel de până acum”, a spus Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.  
Biroul Electoral Central (BEC) va comunica, pe parcursul zilei de duminică, prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale la orele 11,30, 14,30, 17,30, 20,30 şi 22,30. În judeţul Dolj sunt 596 de secţii de votare.

Anul acesta, BEC a implementat un sistem nou de colectare a datelor, care va estima mult mai aprope de adevăr prezenţa românilor la urne. Decizia 36 a BEC arată modalitatea de colectare a datelor. „Prezenţa la vot se realizează pe baza mesajelor text (SMS) trasmise, prin intermediul telefoanelor mobile, către sistemul informatic gestionat de BEC, de către presedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare“, spune alineatul 2 al deciziei.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite