A scos pistolul şi a împuşcat un tânăr într-un local, dar este cercetat în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Tudorică, în vârstă de 28 de ani, din Filiaşi, a fost împuşcat pe data de 25 noiembrie în abdomen într-un fast-food. Victima a ajuns imediat la spital şi a primit îngrijiri medicale.

Scandalul a plecat de la faptul că victima, pe nume Cosmin Tudorică, era deranjată de faptul că un alt client al localului, vorbea prea tare. S-a ridicat de la masă şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe "vinovat", în vârstă de 48 de ani. În acel moment un tânăr care era la masă cu cel agresat a scos un pictol cu bile de cauciuc şi l-a împuşcat în abdomen.

Cosmin Tudorică a fost transportat la spital şi a primit îngrijiri medicale. Uletrior, atât el, cât şi cel care a tras au fost reţinuţi de poliţie, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi lovire şi alte violenţe.

Cătălin Pîrvulescu a fost trimis în judecată, iar primul termen în proces va avea loc pe data de 16 ianuarie 2013 la Judecătoria Filiaşi.

Pistolarul a fost eliberat din arest de magistraţii Tribunalului Dolj. Cătălin Pîrvulescu nu are voie să parăsească municipiul Craiova şi să se prezinte la instanţă ori de câte ori este chemat,  să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nici o categorie de arme şi să nu se apropie de victimă.

În localul din Filiaşi se mai aflau 25 de perosane în momentul în care victima a fost împuşcată în abdomen.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite