Vrei să faci cursuri gratuite de formare profesională? Iată unde te poţi înscrie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de persoane vin zilnic la Agenţia de şomaj în căutarea unui loc de muncă. Foto arhivă
Zeci de persoane vin zilnic la Agenţia de şomaj în căutarea unui loc de muncă. Foto arhivă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, în perioada imediat urmatoare, cursuri de formare profesională pentru nouă meserii.

Este vorba despre barman (4 săptămâni), mecanic agricol (20 de săptămâni), montator pereţi şi plafoane din ghips-carton (20 săptămâni), cosmeticiană (30 de săptămâni), legumicultor (10 săptămâni), lucrător în cultura plantelor (10 saptamâni), administrator pensiune turistică (10 săptămâni), auditor de mediu (3 săptămâni), îngrijitoare copii (10 săptămâni).

Persoanele interesate sa participe la aceste cursuri sunt aşteptate la compartimentul de formare profesională, de la sediul AJOFM Constanţa, de pe strada Lacului, nr. 14, în apropiere de City Park Mall. „Pot participa la acest curs persoanele cu studii medii. Condiţia este să fie înregistrate ca şomere în evidenţa AJOFM Constanţa”, a declarat Emilia Murineanu, directorul executiv al AJOFM. Informaţii se pot obţine şi la numărul de telefon etaj 2, Compartiment Formare Profesionala, telefon :0241/481550.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite