VIDEO Sinucigaş din dragoste. Un student al Academiei Navale este căutat de scafandri după ce s-a aruncat în mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a dat alerta noaptea trecută la Constanţa, după ce un tânăr student şi-a anunţat tatăl că îşi va pune capăt zilelor. După căutari necontenite, hainele, încălţămintea şi telefonul mobil al bărbatului au fost găsite în apropiere de intrarea în staţiunea Mamaia. Scafandrii militari au început scotocirea zonei de lângă dig.

Alexandru Efsei a terminat liceul şi a hotărât că vrea să urmeze o carieră militară. A ales să urmeze cursurile Academiei militare navale "Mircea cel Bătrân" şi chiar şi-a făcut o prietenă. În ultima vreme lucrurile s-au precipitat şi după o ceartă cu iubita tânărul de numai 21 ani i-a trimis tatălui său un mesaj tulburător. L-a anunţat că îşi va pune capăt zilelor şi îşi cerea iertare. 

Bărbatul a anunţat poliţia încă de seara trecută. Oamenii legii nu au reuşit să dea de urma băiatului decât joi dimineaţa, atunci când în zona hotelului Malibu din Mamaia i-au fost găsite hainele, încălţămintea şi telefonul mobil. Părinţii le-au recunoscut ca fiind ale lui Alexandru. Pentru că era student la Academia Navală, primii care au sosit la locul incidentului au fost chiar colegii şi superiorii lui de la Forţele Navale. 

Trei echipe de scafandri au venit echipate să înfrunte gerul de afară şi apele aproape îngheţate ale Mării Negre. Forţele de intervenţie au lăsat imediat la apă o barcă gonflabilă şi au plecat în larg. Căutările s-au dovedit deosebit de dificile. Cele minus 13 grade Celsius, dar şi valurile şi curenţii puternici le-au dat mari bătăi de cap scafandrilor. 

În tot acest timp, părinţii tânărului au privit neputincioşi operaţiunile de pe dig. Coordonatorul echipelor de scafandri a declarat că operaţiunile de căutare nu se vor încheia până la lăsarea întunericului şi ar putea fi reluate vineri, dacă este cazul. Oamenii legii bănuiesc că dacă băiatul a sărit în valuri, trupul său a fost dus de curenţi sub dig, printre stabilopozi. 

Căutari în mare pentru studentul de la Academia Navală Mircea cel Bătrân


Vă mai recomandăm:

Zona crepusculară de pe Siutghiol. O oră a durat până când scafandrii au intrat în lac să caute victimele

Elicopter SMURD prăbuşit. Toţi cei patru membri ai echipajului au murit

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite