VIDEO Intervenţie dramatică de salvare dincolo de geamandură. Acţiunea salvamarilor, filmată cu camera acvatică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intervenţie dramatică a salvamarilor din Eforie Sursa Facebook Salvamar Eforie
Intervenţie dramatică a salvamarilor din Eforie Sursa Facebook Salvamar Eforie

Cum decurge o intervenţie pentru scoaterea la ţărm a victimelor accidentelor de înec este arătată în imaginile filmate de o echipă de Salvamar din Eforie Nord.

Filmuleţul de câteva minute este postat pe pagina de Facebook Eforie Online.

Imaginile arată 7 minute din lupta cu Marea Neagră a salvamarilor care merg în larg, dincolo de geamandură, pentru a salva viaţa unor turişti aflaţi în dificultate.

O fată este scoasă din apă cu ajutorul tubului lung din spumă, de culoare galbenă, pe care salvamarii îl aruncă victimelor să se prindă de el.

În afară de fată mai erau în apă şi alţi turişti care au avut nevoie de intervenţia salvamarilor.

Incidentele s-au petrecut la ora 18.55, în condiţiile în care programul de patrulare a Salvamarului se termină la ora 17. 

Când e marea agitată, ei mai rămân pe plajă timp de două ore, voluntari, să aibă grijă de turişti. 

image

„RESPECTAŢI SALVAMARII şi însemnele arborate de ei la posturile de observaţie! Şi ei îşi riscă viaţa la fiecare intervenţie pentru salvarea voastră! Felicitări, băieţi! Mirea Sorin, Tufă Mihai, Timariu Alexandru, Iordache Cosmin, Chircă Adrian, Cojocaru George Cătălin!“ scrie în postare. 

Acţiunea de salvare a fost filmată în direct la Eforie. 

În alt filmuleţ de pe contul de Facebook Salvamar Eforie este arătată salvarea unui tânăr din apele Mării Negre de către aceiaşi salvamari din Eforie. Băiatul este adus teafăr la mal după o sperietură groaznică, el luptându-se din răsputeri să se menţină la suprafaţa apei. 

Intervenţie dramatică a salvamarilor pe plaja din Eforie 

   Tânăr salvat de la înec la EforiePe aceeaşi temă: 

Drama tinerei care şi-a văzut soţul-erou înghiţit de valuri la Mangalia: „Fugea în urma salvamarilor transfigurată de durere şi de spaimă“

Cine este eroul care a murit salvând de la înec o femeie şi pe fiica ei: „Era un om de toată isprava, apreciat de toată lumea“

Femeia şi copilul scăpaţi de la moarte în Mangalia au fugit printre umbrele în timp ce salvatorul lor se îneca. Salvamar: „Aşa se întâmplă în aproape toate cazurile“

Tânărul dispărut la Mangalia, scos de valuri pe ţărm. Şi-a pierdut viaţa încercând să salveze de la înec o femeie şi pe copilul acesteia

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite