VIDEO Cum arată o zonă pietonală din staţiunea Mamaia după ploaie. „Concurează cu Veneţia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Mai multe localităţi din judeţul Constanţa au fost duminică, 29iulie, sun avertizare cod galben de vreme severă. După câteva minute de averse de ploaie, o zonă pietonală din staţiunea Mamaia a fost inundată.

Imaginile au fost postate pe contul său de Facebook de un turist care se afla duminică după-amiza în staţiunea Mamaia. „Mamaia 2018 concurează cu Veneţia”, a scris Nicolae Comandatu. O zonă pietonală a fost inundată, turiştii spunând în glumă că staţiunea de pe litoralul românesc concurează cu Veneţia.

Judeţele Constanţa şi Tulcea au fost duminică, 29 iulie, sub avertizare de cod galben de vreme severă imediată, valabil de la ora 14.35 la ora 15.30. Meteorologii spun că în acest interval s-au semnalat averse din care se puteau acumula 25 de litri/mp, însoţite de descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Zone vizate vizate au fost Constanţa, Năvodari, Eforie, Techirghiol, Tuzla, 23 August, Agigea, Corbu, Costineşti, Tulcea, Sarichioi, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Chilia Veche, Mahmudia, Nufăru, Beştepe, Crişan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO O maşină de pompe funebre „a pierdut“ coşciugul într-un rond din Constanţa. Şoferul şi-a continuat drumul

VIDEO Cum sunt îngropaţi porcii omorâţi din cauza pestei porcine. Imagini filmate la marginea unui comune din Constanţa



 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite