VIDEO Concert Vali Vijelie în Eforie Nord, „acompaniat” de Poliţie. Spectatorii, împrăştiaţi într-un mod inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii patrulează pe litoral FOTO: IPJ Constanţa
Oamenii legii patrulează pe litoral FOTO: IPJ Constanţa

Lumea adunată la concert a fost împrăştiată într-un mod inedit de către poliţişti. Totul s-a petrecut pe litoral, în Eforie Nord.

Oamenii s-au adunat într-un loc unde Vali Vijelie susţinea un concert, în staţiunea Eforie Nord.

Conform jurnaliştilor Digi 24, poliţiştii au recurs la un mod inedit de a-i împrăştia pe spectatori: au pornit sirenele autospecialelor.

În cele din urmă, lumea a părăsit zona.

Tot în Eforie Nord, la finalul lunii iulie, mai mulţi turişti au dansat sârba pe o stradă. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa anunţa a doua zi că poliţiştii au identificat terasa în cauză (care a difuzat muzica) şi au aplicat operatorului economic o sanctiune contraventională, în valoare de 5.000 de lei, pentru neluarea măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul Covid-19, conform Legii 55/2020.

„Pe această cale, poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică.

Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, mai spun poliţiştii.

VIDEO: Digi 24

Citeşte şi:

Beach-baruri din Eforie Nord, închise de  Protecţia Consumatorilor. Ce au descoperit organele de control

VIDEO O ambarcaţiune în care erau şapte persoane, în pericol de răsturnare la Eforie Nord

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite