VIDEO Cerere în căsătorie ca-n filme, la Constanţa. A cerut-o de soţie după ce a proiectat filmul relaţiei lor pe marele ecran

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cerere de căsătorie inedită pusă la cale de un tânăr din Constanţa. Bărbatul şi-a surprins prietena cu un film proiectat în sala de cinema după care a cerut-o de soţie cu un buchet de trandafiri.

Anca a avut zilele trecute o surpriză de proporţii. Ea se afla într-un cinema din Constanţa atunci când a văzut pe ecran mesajul "Întrerupem acest film pentru o ştire de ultimă oră".

Nu se afla singură în sala de cinema, ci alături de alte prietene şi de o grămadă de spectatori. Ce a urmat a impresionat-o pe tânără. Filmuleţul montat pe o muzică romantică era chiar cel al relaţiei ei cu Sergiu. 

După două minute de fotografii realizare de-a lungul vieţii de cuplu, fata a văzut şi mesajul de la final - "Will you marry me?" (Vrei să te căsătoreşti cu mine?). În acel moment, în sală a intrat Sergiu cu un buchet de trandafiri şi un inel. 

Raspunsul ei a fost un Da emoţionat, urmat de un altul, ceva mai hotărât. Momentele emoţionante au fost filmate de o prietenă a fetei şi apoi au ajuns pe Internet.

Cerere în căsătorie la cinema, în Constanţa

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite