UPDATE Tâlhărie la o casă de pariuri din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat cu cagulă pe faţă a intrat, în urmă cu o oră, în incinta unei case de pariuri din Constanţa şi a fugit cu 4000 de lei. Poliţiştii nu îşi explică de ce angajata nu a acţionat butonul de panică.

UPDATE ora 15.00: Poliţiştii au spus că suspectul este un tânăr cu înălţimea de 1,70- 1,75 metri. Operatoarea nu a putut însă oferi o descriere completă a sa din cauză că individul îşi acoperise partea de jos a feţei cu un fular şi avea un fes tras pe ochi. Hoţul purta o geacă neagră şi pantaloni de aceeaşi culoare. Anchetatorii au spus că incinta casei de pariuri nu era dotată cu sistem de supraveghere video însă exista un buton de panică pe care femeia l-a acţionat însă abia după ce atacatorul plecase. 

UPDATE ora 12.00: Furtul a fost comis la casa de pariuri Public Bet de pe strada Dezrobirii din Constanţa. „Individul a intrat peste funcţionară profitând de faptul că uşa de la ghişeu era deschisă. Nu a ameninţat-o, nu avea armă, pur şi simplu a cerut banii iar femeia i-a dat“, a spus comisarul şef Emilian Pârvu, comandantul Poliţiei Municipiului Constanţa.

Funcţionara a alertat Poliţia abia după ce atacatorul a plecat cu toate încasările. Ea le-a declarat anchetatorilor că s-a speriat în momentul în care individul a intrat după ea, la nici un minut după ce a descuiat uşa de la intrare, şi i-a cerut să îi dea toţi banii. Poliţiştii sunt la faţa locului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite