UPDATE: Restricţia de circulaţie pe drumul naţional Constanţa - Medgidia a fost ridicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care vin spre litoral pe drumul naţional Constanţa - Medgidia au fost nevoiţi să petreacă zeci de minute în trafic pentru că, în dreptul localităţii Satu Nou, se circula pe un singur sens de mers.

UPDATE ora 18.45 În urmă cu 20 de minute a fost eliberată restricţia de circulaţie, iar deplasarea este posibilă pe ambele direcţii de mers

UPDATE ora 17.45 În acest moment traficul rutier pe drumul naţional 22 este blocat în ambele sensuri de mers. Poliţiştii au precizat că măsura este necesară pentru ca pompierii să poată spăla şoseaua iar traficul să se reia pe ambele sensuri de mers. Cozile de maşini se întind pe aproximativ 10 kilometri. Cei mai afectaţi sunt cei care vin dinspre Bucureşti spre litoral şi care sunt blocaţi în dreptul localităţii Faclia.

Traficul rutier este aproape blocat după ce, în urmă cu câteva minute, două TIR-uri s-au tamponat. În urma coliziunii, bitumul transportat într-unul dintre autovehicule s-a scurs pe şosea. Incidentul s-a produs în localitatea Satu Nou.

În Satu Nou drumul are doar câte o bandă de circulaţie pe sens, iar sensul Constanţa- Medgidia, este la acest moment.blocat . La faţa locului se află mai multe echipaje de Poliţie care dirijează traficul, permiţând, alternativ, participanţilor la trafic să tranziteze zona afectată.

Poliţiştii au solicitat o cisternă cu substanţă specială, pentru spălat carosabilul, pentru a se putea relua circulaţia în mod normal.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite