UPDATE Premiile Mamaia Music Awards. Imnul staţiunii Mamaia, „Viva Mamaia!“, a fost ales cel mai bun cântec al anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Voltaj urcă pe scena Mamaia Music Awards. FOTO Arhiva Adevărul
Trupa Voltaj urcă pe scena Mamaia Music Awards. FOTO Arhiva Adevărul

Cel mai mare eveniment muzical al verii debutează astăzi la Mamaia. Bătrânul Festival de la Mamaia este înlocuit de tânărul "Mamaia Music Awards" unde vor fi premiaţi cei mai buni artişti ai momentului.

UPDATE Premiul pentru Best Female Artist i-a revenit Andrei. Categoria Best Pop-Rock a fost câştigată de formaţia Direcţia 5.

Best Female Activity a fost desemnată cea a Juliei Jianu, iar Best Live Act a aparţinut lui Marcel Pavel.

Premiul pentru categoria Best Dance a fost atribuit trupei Red Blonde. Mihai Trăistariu a avut Best Male Activity.

Cel mai bun cântec a fost ales „Viva Mamaia!“, imnul staţiunii Mamaia, cu Loredana, Cabron, Alex Velea şi Radu Mazăre.

Nicole Cherry a primit titlul de „Cel mai bun nou artist“, iar Viorica şi Ioniţă de la Clejani formează „Cel mai bun grup“. Îndrăzneaţa Viorica i-a făcut o declaraţie deochiată impresarului-organizator Radu Groza şi iubitei sale Roxana Nemeş, nominalizată şi ea la câteva categorii.

Ultimul premiu a fost câştigat de Inna şi Carla's Dream - Cel mai bun artist internaţional, graţie colaborării lor P.O.H.U.I. Pe scenă a urcat doar artistul moldovean, iar Inna a transmis un mesaj video din America. „Constanţa este oraşul meu, mi-este dor de voi toţi şi vă iubesc“, a salutat Inna de peste Ocean.

Gala n-a fost lipsită de incidente. Un artist şi-a întrerupt recitalul, coborând de pe scenă, deranjat că nu merg luminile aşa cum dorea.

Armando Marchez, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din ţară nu este de acord, însă, cu această afirmaţie: „Într-adevăr l-am recomandat pe Jimmy Dub, a fost introdus în program cu acordul organizatorilor. Eu am fost primul artist de pe covorul roşu şi, mai mult decât atât, am fost la probele de pe scenă la ora 17“, spune artistul cu privire la încurcătura din timpul galei.


În timpul altui recital, muzica a fost acoperită de carul alegoric al clubului Bellagio, care a defilat pe faleza din Mamaia, chiar pe lângă Cream Beach, unde era amenajată scena. Premiatul Ioniţă de la Clejani a scăpat trofeul pe jos, iar acesta s-a spart.


Ceremonia de pe covorul roşu va fi deschisă la ora 21.00. Crema Beach găzduieşte vineri prima ediţie a noului festival. Organizatorii spun că aceasta este prima gală muzicală de pe litoralul românesc. 

Gazdele serii sunt Mc NiNO & JO (Ioana Anuţa). Evenimentul trebuia să aibă loc la Pavilionul Expoziţional, dar neînţelegerile cu Consiliul Judeţean Constanţa au făcut ca organizatorii să-l mute în ultima clipă. 

Mamaia Music Awards adună la un loc 46 artişti nominalizaţi la 16 categorii. Pe scena vor urca printre alţii Alex Velea, Connect-R, Smiley, Andra, Loredana, Elena Gheorghe, Voltaj sau Direcţia 5. 

Vor fi acordate premii pentru categoriile "Best male", "Best Female", ”Live Band”, ”Best Group”, ”Best DJ”, ”Best Video” şi ”Best Song”. Totodată va fi decernat şi premiul Mamaia Best Club. 

Organizatorii spun că revelaţia serii este Nicole Cherry, artista care, la numai 14 ani, a uimit cu vocea sa. Ea este nominalizată la categoria „New Artist of the Year”. 

Biletele pentru Mamaia Music Awards pornesc de la 20 lei şi merg până la 1500 la categoria Super VIP. Show-ul va fi transmis live de TVH.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite