UPDATE FOTO VIDEO Un notar băut a distrus şase maşini de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident în lanţ în noaptea de joi spre vineri în centrul oraşului Constanţa. Un tânăr notar din oraş a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina, nu înainte de a avaria alte cinci autoturisme.

Accidentul a avut loc după ora 1.00. Conducătorul auto - un notar de 29 ani din Năvodari a pierdut controlul volanului şi a lovit o maşină. 

Martorii spun că bărbatul mirosea a alcool şi circula cu viteză pe Bulevardul Tomis. În urma impactului, maşina condusă de notar a ricoşat în alte patru maşini după care s-a răsturnat în mijlocul străzii. 

Nu au existat victime, dar pagubele materiale sunt considerabile. Cele şase maşini avariate sunt numai autoturisme de lux. Şoferul vinovat a refuzat să-i fie recoltată alcoolemia. Poliţiştii au cerut prelevarea de probe de sânge pentru întocmirea dosarului penal.

UPDATE: Poliţiştii de la Serviciul Rutier Constanţa spun că Alexandru Săcăleanu din Năvodari este şoferul vinovat. El a fost găsit cu o alcoolemie de 1,10 la mie alcool pur în sânge. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite