Un copil de 5 ani s-a înecat în piscina de la hotelul Afrodita din Venus. Alţi 3 copii au fost salvaţi din mare la Neptun, dar unchiul lor a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul era venit cu familia în vacanţă la Venus, iar paramedicii au încercat timp de mai bine de o oră să-l resusciteze.

În seara de miercuri, 19 august, în jurul orei 21.10, poliţiştii au fost sesizaţi telefonic că la piscina hotelului Afrodita din staţiunea Venus s-a înecat un minor de 5 ani.

Un echipaj de poliţie a mers la faţa locului, iar copilul a fost transportat la Spitalul Mangalia de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă pentru continuarea manevrelor de resuscitare.

În jurul orei  22.35 a fost constatat decesul copilului I. S. A., de 5 ani, din Bucureşti. Acesta venise în vacanţă împreună cu părinţii săi, fiind cazaţi la hotelul din Venus.

Piscina hotelului de 4 stele (fost „Felicia“) este supravegheată, în intervalul orar 8.00-18.00, de un angajat. Hotelul este deţinut de firma IPSAR SA, înfiinţată în 1991, cu sediul în Valenii de munte, judeţul Prahova.

Cadavrul a fost depus la Morga Mangalia pentru necropsie. Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Tot miercuri, 3 copii au intrat în mare la Neptun împreună cu unchiul lor, dar valurile agitate i-au pus în pericol pe cei mici. Unchiul lor a sărit să-i salveze, dar a sfârşit înecat.

Citiţi şi:

Copilul lui Radu Cocoş, patronul Oenoterra Dealu Mare şi fost acţionar Angelli, a murit înecat în piscina vilei din Eforie a familiei sale

La un hotel din Delta Dunării: Copilul unei familii de turişti a murit înecat în piscină

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite