Turiştii care vin pe litoral în minivacanţa de Paşte se pot vaccina fără programare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de vaccinare din Pavilionul Expoziţional Constanţa foto: Călin Gavrilaş
Centrul de vaccinare din Pavilionul Expoziţional Constanţa foto: Călin Gavrilaş

Prefectura Constanţa a anunţat că au fost realizate două fluxuri de vaccinare dedicate turiştilor care vor veni în aceste zile pe litoral.

Turiştii care vor veni pe litoral în perioada 30.04 - 03.05 vor avea două fluxuri de vaccinare dedicate la dispoziţie în centrul din Pavilionul Expoziţional Constanţa, unde se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2, fără o programare prealabilă, doar în baza cărţii de identitate.

„Turiştii fie vor putea efectua rapelul (dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze), fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din judeţul de reşedinţă.

Menţionăm că vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer - BioNTech, iar persoanele care vor efectua rapelul, vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare”, transmite Prefectura Constanţa.

În acest moment, judeţul Constanţa are 56 de fluxuri în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expoziţional Constanţa. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. La momentul de faţă, în judeţul Constanţa s-au efectuat 231.004 doze.

Citeşte şi:

Un constănţean aşteaptă de trei luni un răspuns din partea primăriei. „Sunt altele şi mai vechi”

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite