Turişti „cazaţi” în maşină sau pe jos, în Mamaia. „Decât să dea 400 pe lei la hotel, mai bine plăteşte parcarea” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turist dormind în portbagaj sursa: Facebook
Turist dormind în portbagaj sursa: Facebook

Fotografii cu turişti dormind în maşină sau pe iarbă în staţiunea Mamaia au apărut pe reţelele sociale. Părerile oamenilor sunt împărţite.

Cei de la Reporter Neptun TV au surprins imagini cu o familie care doarme pe jos, într-o parcare din zona Hotelului Albatros. 

Aceeaşi platformă online a publicat şi un film cu o familie de turişti care dormea într-o dubiţă, cu uşile larg deschise. 

O altă fotografie apărută în aceste zile pe reţelele sociale îl arată pe un turist dormind în portbagajul maşinii parcate în zona centrală a staţiunii Mamaia. 

Majoritatea celor care comentează în mediul online aceste imagini „laudă” iniţiativa turiştilor şi spun că este o alternativă la sutele de lei pe care hotelierii le cer pentru o singură noapte de cazare. Alţii cred că aceste familii „au păţit ceva” şi au fost nevoite să doarmă în maşini sau pe jos. „Poate ceva s-a întâmplat, planurile s-au schimbat … sigur este o poveste tristă în spatele acestei situaţii”, spune o persoană.

turisti dorm in masina in mamaia captura video

sursa foto: Reporter NTV

Desigur, sunt şi păreri conform cărora Poliţia Locală ar trebui să intervină şi să interzică astfel de lucruri. „Eu când nu îmi permit o vacanţă, nu mă duc şi gata! Nu te poţi bucura de o vacanţă dormind în parcare, fără toalete sau fără un minim confort”, crede un alt comentator.

Cei mai mulţi oameni consideră că dormitul în maşină nu este un gest deplasat: 

„Decât să dea 300 - 400 de lei pe noapte la hotel, mai bine plăteşte parcarea şi cu restul distracţie”.

„Nu toată lumea are bani de hotel de 5 stele. Soarele este acelaşi şi pentru cei cu bani mulţi şi pentru cei cu bani puţini.”

„Ce să facă omul dacă tot da bani grei pentru parcare măcar să o folosească în totalitatea, la cât costă parcarea de unde bani şi pentru cazare”.

„Făceau ceva grav? Au comis vreo infractiune? Poţi să dormi în maşina ta când vrei şi oriunde vrei. ”

VIDEO: Reporter NTV

Citeşte şi: 

Focuri de armă trase pe străzile Constanţei. Un şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

O stradă din Vama Veche s-ar putea numi Traian Bălănescu. „A fost omul plajei. Numele şi spiritul său rămân legate de acest loc”

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite