Triathlon Challenge Mamaia, ediţie aniversară cu premii de 10.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Sportiv smartatletic invită la Mamaia, pe 6-7 septembrie 2013, la cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est a€“ Triathlon Challenge Mamaia.

Concursul vine cu un concept reinventat, cu un plus semnificativ de spectacol şi siguranţă, de competitivitate şi distracţie, de briză şi viteză, şi nu în ultimul rând cu premii substanţiale pentru cei mai buni participanţi ai competiţiei.

Triathlon Challenge este o competiţie sportivă de masă, o întrecere la care poate participă orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job şi responsabilităţi, mici şi mari întreprinzători/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului şi ai mişcării.

După patru ediţii consecutive, Triathlon Challenge se află anul acesta la cea de a V-a ediţie şi îşi propune să dea un suflu nou sportului de masă. Va fi o ediţie aniversară, un concurs cu un concept fresh, la cele mai înalte standarde internaţionale.

Se trece bariera de 5 ani de Triathlon Challenge, iar provocarea este dusă la un nou nivel. Se va înota, pedala şi alerga în cadrul unei competiţii prietenoase, care le va da participanţilor ocazia să îşi testeze limitele, spiritul sportiv şi voinţa.  

Concursul este recomandat atât pentru primul triatlon  (prin componenţa supersprint şi de ştafetă sprint), dar şi pentru cei mai competitivi (probă sprint sau probă olimpică).  

Probele sunt accesibile pentru oricine, indiferent de vârstă şi de pregătire:
Proba supersprint a€“ 400m înot + 12 km ciclism + 2.5 km alergare
Proba sprint & ştafetă sprint - 750m înot + 18 km ciclism + 5 km alergare
Proba olimpică & ştafetă olimpică a€“ 1500m înot + 36 km ciclism + 10 km alergare
 
Pe distanţa sprint şi pe cea olimpică, se poate concura şi în echipă, formând o ştafetă. Programul complet al zilelor de 6 şi 7 septembrie este disponibil pe site, în pagina dedicată: http://www.trichallenge.ro/info-eveniment/program/
 
 Anul acesta, peste 700 de participanţi vor lua startul Triathlon Challenge  Mamaia, de la copii până la vârstnici, atleţi de la federaţii internaţionale, oameni din media, mari sportivi din ţară, directori de multinaţionale şi companii mari şi mijlocii, dar şi 4 echipe de bloggeri din toată ţara.
 
Traseul este şi el unul nou. Cel de alergare este separat de traseul probei de ciclism, pentru un plus de sigurata, confort şi spectacol. Zona de tranziţie este mai spaţioasă, zonă de Finish de asemenea, iar spectatorii şi fanii vor avea un loc special amenajat, pentru încurajări şi fotografii.
 
Premii de peste 10.000 euro

Cum anul acesta Triathlon Challenge sărbătoreşte o ediţie aniversară, premiile sunt pe măsură. Valoarea totală a premiilor este de peste 10.000 Euro, din care premii cash în valoare de 5.000 euro, la care se adaugă premii speciale şi premii în produse, la categoriile de vârstă.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul evenimentului: http://www.trichallenge.ro/

Triathlon Challenge Mamaia este un eveniment cu tradiţie, organizat de  smartatletic. Ultima etapă din Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013.

Clubul Sportiv smartatletic este o asociaţie cu structură polisportiva, afiliată Federaţiei Române de Ciclism & fondatoare a Federaţiei Române de Triatlon (aprilie 2012). Misiunea smartatletic este organizarea, dezvoltarea şi promovarea triatlonului, ciclismului (şosea, urban, MTB, cicloturism) şi a sporturilor înrudite că elemente sportive de masă, tehnice şi educaţionale, promovând totodată spiritul civic şi de fair-play.

Până în acest moment, smartatletic a organizat peste 25 de evenimente sportive, printre care cele mai importante au avut profil de triatlon, maraton internaţional, fit câmp, turneu de polo, corporate câmp, semimaraton internaţional, maraton de nataţie, cros, festival de sport în aer liber.

Mai multe detalii pe www.smartatletic.ro & www.facebook.com/smartatletic.

Vă mai recomandăm

Olimpiada sporturilor nautice, la plaja H2O din Mamaia

FOTO VIDEO Ultimul sport al litoralului: stand up paddle, vâslitul pe placă

„Cea mai mare oră de sport“. Cele două zile de mişcare încep vineri la Mamaia

VIDEO Cel mai nou sport extrem de la Mamaia: Flyboarding. Radu Mazăre a zburat deasupra apei

Marşul Sănătăţii cu Bicicletele. Mişcare Antifumat Constanţa - Mamaia 2013

FOTO Cursa pe nisip din Mamaia, cu 150 concurenţi la start. Toţi au câştigat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite