Tragedia profundă din accidentul de la Lumina. Familia tinerei ucise în mașina de serviciu, lovită de nenorocire pentru a doua oară VIDEO

0
Publicat:

Informații cutremurătoare apar după accidentul produs miercuri, 5 mai a.c., în localitatea Lumina din județul Constanța. Familia tinerei care a murit a mai trecut printr-o tragedie asemănătoare acum 10 ani.

Andreea lasă ïn urmă o familie îndurerată și doi copii orfani. Sursa foto: Facebook A.O.
Andreea lasă ïn urmă o familie îndurerată și doi copii orfani. Sursa foto: Facebook A.O.

Nenorocirea s-a petrecut miercuri, 4 mai a.c., când o mașină cu angajați RAJA care mergeau la muncă a pătruns într-o intersecție și a fost izbită violent, lateral, de un TIR și de un autoturism intrat în depășirea TIR-ului.  

Victimele au fost doi angajați RAJA: Andreea, o tânară mamă de 37 de ani, și colegul ei, un bărbat de 54 de ani. 

Cei doi au rămas încarcerați în mașina zdrobită. Au fost scoși dintre fiare cu greu de pompieri și deși au fost resuscitați zeci de minute, totul a fost în zadar, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

Nenorocirea familiei tinerei decedate în accident este cu atât mai mare cu cât Andreea lasă în urma doi copii: o fetiță din prima căsătorie a soțului, pe care o iubea ca pe propriul copil, și pe băiețelul pe care îl aveau împreună.

Soțul ei nu își revine din șoc după ce a primit cumplita veste, mai ales că este pentru a doua oară când trece printr-o încercare atât de grea: și prima lui soție s-a stins din viață răpusă de o boală cruntă.

Bărbatul a reușit cu greu să treacă peste această grea încercare și și-a refăcut viața alături de Andreea, iar viața părea să le surâdă, ca o compensare. Dar zece ani mai târziu soarta i-a dat năucitor o a două lovitură, luându-i ființa dragă de lângă el.

Andreea va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 6 mai a.c., și își va dormi somnul de veci în Cimitirul Municipal Constanța. 

Dublă anchetă

Accidentul din localitatea Lumina este anchetat nu doar de polțiști, ci și de Inspectoratul Teritorial de Muncă. Angajații RAJA erau în drum spre o solicitare când s-a produs coliziunea fatală, așa că ITM a înregistrat acest caz ca un accident colectiv de muncă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite