Top Forbes Vezi aici ce proprietăţi are Gabriel Comănescu, cel mai bogat constănţean!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Comănescu, cel mai bogat constănţean
Gabriel Comănescu, cel mai bogat constănţean

La numai 44 de ani, constănţeanul Gabriel Comănescu este cel mai bogat om de afaceri de la mulul mării. El se află pe locul 7 în topul „Forbes 500 miliardari“. În numai un an de zile, Comănescu s-a îmbogăţit cu 70 de milioane de euro.

Gabriel Comănescu a intrat în afacerile cu petrol în 1999. Astăzi, grupul controlat de omul de afaceri include Grup Servicii Petroliere SA, companie ce coordonează activităţile de foraj maritim, construcţii offshore şi transport, Upetrom – 1 Mai SA (producător de echipamente petroliere), Upetrom Trading & Engineering SRL, Vega Tourism SA şi Upetrom Group Management, compania de management şi suport.
Click pe imagini pentru a vedea pe imperiul lui Comănescu !

Pe pieţele externe, Upetrom are în portofoliu GSP Drilling Ltd din Malta, companie tip holding care controlează cinci platforme de sine stătătoare şi coordonarea proiectului GSP Titan, GSP Shipping Ltd – proprietarul şi operatorul barjelor, Euroned Engineering B.V., din Olanda, şi Navymar Shipping Ltd Cyprus – managementul personalului de pe platforme.
Pentru că are afaceri în toată lumea, Comănescu mărturiseşte că locuieşte “mai mult în avion”, deşi are o casă la Constanţa. El este şi proprietarul hotelului “Vega”, de cinci stele, din staţiunea Mamaia, preferat de vedetele care vin la mare.

Click pe imagini pentru a vedea proprietăţile omului de afaceri!


Comănescu este şi el colecţionar de maşini de epocă, la fel ca Radu Mazăre, Elan Schwartzenberg sau Ion Ţiriac. Este, de asemenea, proprietarul unui velier – Adornate.
Află din “Forbes 500 Miliardari” ce avere are Gabriel Comănescu. Topul a apărut în această săptămână la chioşcurile de ziare şi costă 9,9 lei!

Grevistul a fost angajat ca bucătar pe una dintre navele GSP Hotelul Vega

Citiţi şi:

TOP FORBES 2011 Cum a făcut avere cel mai bogat constănţean

Magnatul Gheorghe Bosînceanu: „Afacerile sunt ca o ruletă: pui bani pe culori şi numere şi vezi ce iese"

Reţeta lui Gabriel Comănescu, cel mai bogat constănţean: „Învăţăm să ne descurcăm în junglă"

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite