Tâlhari periculoşi reţinuţi de poliţiştii constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au destructurat o bandă de tâlhari care în luna decembrie 2009 l-au atacat pe paznicul unei societăţi comerciale, l-au bătut, şi au furat mai multe bunuri din incintă.

Membrii bandei îşi ascundeau feţele cu ajutorul unor cagule. Deocamdată doar doi dintre membrii bandei au fost arestaţi: Florin Moldovencei (21 de ani) şi Răzvan Moldovencei (26 de ani).

Alţi trei indivizi sunt audiaţi în acest moment la Parchet pentru aceeaşi faptă, comisă în data de 15 decembrie 2009, în jurul orei 4.00.  Costică Mocanu (65 de ani) paznicul unei firme, a reclamat că în jurul orei 2.00, mai multe persoane care aveau feţele acoperite, l-au ameninţat, l-au lovit, l-au legat şi l-au încuiat în ghereta sa. Apoi s-au dus în parcarea societăţiii unde se aflau mai multe maşini pe care le-au spart şi au furat tot ce le-a căzut în mână: radio CD-uri, staţii de emisie recepţie, un DVD şi un laptop.

Ulterior au fugit de la locu faptei cu un Matiz pe care l-au abandonat zece zile mai tîrziu pe o stradă din Constanţa, cu portierele descuiate şi cheile în contact.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite