Spintecătorul din Cumpăna a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care şi-a omorât concubina a fost arestat de judecători. Femeia a avut un sfârşit terifiant, fiind spintecată, decapitată, tranşată şi eviscerată.

Gheorghe Drăguşin (50 ani) din Cumpăna trăia în concubinaj cu Milica Hreaşcă (53 ani), în casa lui.

El era cunoscut ca alcoolic şi violent, el agresând-o constant pe femeia cu care îşi împărţea zilele. Acum doi ani, a înjunghiat-o provocându-i răni pentru care a avut nevoie de 60 zile de îngrijiri medicale.

În dimineaţa zilei de joi, 13 martie, el a anunţat poliţiştii din comună că şi-a găsit concubina moartă în pat. „Este făcută praf“, a spus bărbatul.

Când au mers acasă la Drăguşin, anchetatorii s-au îngrozit. Femeia era întinsă pe pat, decapitată, secţionată, tranşată şi eviscerată. Resturi din cadavru era puse într-un recipient din plastic de lângă pat.

„Am vrut să mă omor când am găsit-o aşa“, a justificat bărbatul, care a arătat că-şi pregătise deja funia legată de-o grindă şi încercase să se spânzure.

Medicii legişti au constatat că moartea violentă a femeii survenise cu 24 ore înainte.

Gheorghe Drăguşin a fost arestat preventiv vineri, 15 martie, pentru 29 zile de Tribunalul Constanţa pentru omor calificat şi profanare de morminte. Criminalul poate face recurs în 24 ore la Curtea de Apel Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite