Şofer încătuşat de poliţişti. Tânărul a refuzat să oprească la semnalele agenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul aflat la volan a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. După câteva minute de urmărire, şoferul a fost prins şi încătuşat.

Incidentul s-a pretrecut în noaptea de luni spre marţi (17/18 februarie), în jurul orei 02.30, în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe strada Poiana din oraş. Întrucât conducătorul auto a refuzat să se conformeze indicaţiilor, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala de poliţie, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”, transmite IPJ Constanţa.

La un moment dat, conducătorul auto a oprit vehiculul şi a încercat să fugă, fiind imobilizat şi încătuşat de poliţişt, pe o stradă din oraş.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul, de 28 de ani, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe aceeaşi temă:

Accident mortal pe trecerea de pietoni. Victima este un bărbat de 71 de ani

Jocurile politice pentru Primăria Constanţei. Cine va decide soarta celui mai promiţător oraş aflat într-o suferinţă cruntă 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite