Sicrie importate din China, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

0
0
FOTO: Poliţia de Frontieră
FOTO: Poliţia de Frontieră

Peste 200 de sicrie demontate au fost depistate în Portul Constanţa Sud Agigea. Ele aveau ca destinatar o firmă din judeţul Satu Mare.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 bucaţi sicrie demontate, introduse în ţară prin folosirea de acte nereale.

„În data de 03.09.2021, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanta Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judetului Satu Mare, administrată de un cetăţean italian.

Astfel, au fost descoperite, în plus faţă de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse in ţară prin folosirea de acte nereale”, transmite Poliţiade Frontieră.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală.

Citeşte şi: 

 I-au furat portofelul şi au retras de pe card 27.000 de lei. Greşeala făcută de păgubit 

IPS Teodosie a moţăit întruna în timpul emisiunii de la Radio Dobrogea. Arhiepiscopului Tomisului i-a căzut capul de oboseală

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri