Restaurant cu specific chinezesc, închis temporar de Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarii Protecţiei Consumatorilor au închis temporar activitatea unui restaurant cu specific chinezesc din cauza încălcării normelor de igienă şi alimentaţie publică.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au verificat marţi, 6 martie, Restaurantul Chinese Garden. În urma controlului, comisarii au descoperit că unitatea nu respectă normele de igienă şi alimentaţie publică. Astfel, în bucătăria restaurantului au fost constatate nereguli în ceea ce priveşte depozitarea alimentelor şi igienă a spaţiului.

În consecinţă, CJPC a închis temporar activitatea restaurantului, a aplicat o sancţiune de 18.000 de lei şi a retras definitiv de la comercializare 45 de kilograme de materii prime procesate şi neprocesate.

În plus, reprezentanţii legali ai Chinese Garden au primit invitaţia de a se prezenta la sediul CJPC cu o serie de documente ale restaurantului.

image

Pe aceeaşi temă:

Mizerie şi ustensile vechi şi ruginite la Cofetăria Dumy. Unitatea a fost închisă de Protecţia Consumatorilor

Ciocolată cu viermi la Auchan. Lotul a fost retras de la vânzare, iar Protecţia Consumatorilor nu va aplica nicio sancţiune

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite