Protest inedit la Constanţa: „Atenţie, Sabrina! Sunt putori în Consiliul Judeţean“. Consiliera PSD i-a făcut „putori“ pe protestatari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Belu a protestat într-un mod inedit FOTO Cosmin Văideanu
Sorin Belu a protestat într-un mod inedit FOTO Cosmin Văideanu

Protest inedit la şedinţa CJ Constanţa: Un constănţean a venit cu un mesaj adresat unei consiliere PSD: „Atenţie, Sabrina! Sunt putori în Consiliul Judeţean“. Sabrina Nedelcu este cea care i-a numit pe protestatari “putori”.

Un constănţean a protestat într-un mod inedit, marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa, la adresa consilierului Sabrina Maria Nedelcu (PSD), care i-a catalogat drept „putori“ pe protestatarii faţă de OUG 13.

Sorin Belu, reprezentant al societăţii civile, a venit cu un afiş în care îi atrage atenţia consilierului respectiv că sunt putori şi în CJC. Pe toată durata şedinţei, el a stat lângă Sabrina Maria Nedelcu. 

La începutul lunii februarie, Sabrina Maria Nedelcu, consilier judeţean din partea PSD Constanţa, a lansat un atac vulgar la adresa sutelor de mii de români care au protestat la adresa Guvernului PSD.

Sabrina Maria Nedelcu a postat pe contul ei de Facebook următoarea cugetare:

„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii.

România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron.

Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor!

Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”

Sabrina Maria Nedelcu consilier judeţean PSD Constanţa Sursa foto Ziua de Constanţa
Sabrina Maria Nedelcu consilier judeţean PSD Constanţa Sursa foto Facebook Andrei Amza

Vă mai recomandăm:

Şefii iau măsuri. Filiala de partid îşi cere public scuze. O consilieră judeţeană PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor!“

Senator PSD, semn obscen şi violenţe în plenul Parlamentului. Tit Liviu Brăiloiu este iubitul consilierei care a insultat protestatarii numindu-i „putori“

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite