Preţul vacanţei tale se negociază acum, la Bursa Litoral-Delta Dunării 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile la care românii îşi vor putea cumpăra vacanţele planificate pentru anul 2014 se stabilesc marţi şi miercuri, în zilele de 3 şi 4 septembrie, la Târgul De Turism Bursa Litoral – Delta Dunării 2014.

Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării. Marţi, 3 septembrie, a avut loc deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediţii a Târgului de Turism Bursa Litoral-Delta Dunării 2014.

Lucrările Bursei includ: contractarea sezonului 2014 pentru secţiunile Litoral si Delta Dunării, workshop-uri agenţii de turism – hotelieri de pe Litoral şi din Delta Dunarii şi Seara festivă, la club Ego din staţiunea Mamaia (seara oferită de Asociaţia Patronală Mamaia).

Bursa Litoral – Delta Dunării se desfăşoară la Constanţa şi la Mangalia, conform următorului program:

3 septembrie - Pavilionul Expoziţional Constanţa
Orele 10.00 - 18.00 - Lucrările Bursei ( B2B meetings, contractarea bazei de cazare de pe litoral si din Delta Dunării) – Pavilionul Expoziţional Constanţa.

4 septembrie: Hotel Paradiso, Mangalia
Orele 12.30 - 14.00 workshop agenţii de turism – hotelieri din Sud Litoral
Orele 15.00 – 17.00 vizitarea Hergheliei Mangalia - cea mai nouă atracţie de pe Litoral

La lucrările Bursei vor fi prezenţi peste 150 de agenti de turismdin ţara, hotelieri de pe litoralul românesc şi din Delta Dunării, operatori de turism de agrement, reprezentanţi ai Autoritaţii Nationale pentru Turism, organizaţii din turism, alături de patronatele hoteliere de pe Litoral şi din Delta Dunării, ANAT, Consiliile locale şi judeţene de pe Litoral şi din Tulcea, Camera de Comerţ Constanta, Danubius TUI, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa si  Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

„Târgul de Turism Bursa Litoral – Delta Dunării este cel mai important eveniment de contractare a sezonului 2014, atât pe Litoralul Romanesc, cât si in Delta Dunării. În cadrul acestui eveniment tehnic dedicat lucrătorilor din turism se discută despre proiectele si strategiile pe care le vom aborda pentru sezonul estival 2014, urmând ca după aceste întâlniri să tragem concluziile oficiale pentru sezonul 2013“, a declarat Corina Martin, preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării.

Vă mai recomandăm

Premianţii anului 2013. Unde găseşti cele mai bune servicii de pe litoral

„Litoralul pentru toţi“ are o ofertă de neratat pentru septembrie

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite