Peste 140.000 de pachete cu prezervative contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Garda de Coastă
FOTO: Garda de Coastă

Valoarea prezervativelor contrafăcute depăşeşte suma de 1,4 milioane de lei. Marfa a fost descoperită într-un container sosit din China.

Verificările poliţiştilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi ale lucrătorilor vamali au fost efectuate miercuri, 23 ianuarie, în baza unei analize de risc.

Containerul sosit din China conţinea 144.000 de pachete cu prezervative „susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute”, spun poliţiştii de frontieră.

Marfa era destinată unei societăţi comerciale de pe raza judeţului Ilfov, administratorul firmei fiind un cetăţean român, în vârstă de 56 de ani.

„Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 1.440.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun”, se mai arată în comunicatul Gărzii de Coastă.

Pe aceeaşi temă:

Încălţăminte de „firmă”, fabricată în China, confiscată de poliţiştii de frontieră în Portul Constanţa Sud Agigea

UPDATE Persoană căzută de pe barjă în apele Dunării. Scafandrii au început căutările


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite