Parlamentar de Constanţa, la poarta domeniului de vânătoare al lui Ion Ţiriac. Remus Cernea a protestat la adresa măcelului de la Balc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Remus Cernea, parlamentar independent de Constanţa, s-a alăturat protestului de la poarta domeniului de vânătoare de la Balc din judeţul Bihor, care aparţine lui Ion Ţiriac.

Activiştii pentru drepturile animalelor de la Fundaţia Vier Pfoten au pichetat proprietatea de la Balc, într-o manifestare paşnică. Ei au amenajat un spaţiu în care au jucat tenis de câmp, îndemnându-i pe participanţii la partida de vânătoare să practice acest sport în care Ion Ţiriac a excelat.

Doi activişti costumaţi în mistreţi au completat tabloul din afara domeniului de la Balc. Înăuntru, 100 mistreţi au fost vânaţi de milionarii Europei invitaţi la partida anuală.

„Şi în acest an numeroase animale au fost omorâte din simpla plăcere de a ucide. Familiile de mistreţi au fost speriate şi gonite în bătaia puştii celor care găsesc satisfacţii în a curma vieţi. Masculi, femele şi pui de mistreţi sunt omorîţi laolaltă, cu cruzime, la Balc, într-un mod care revoltă orice om cu respect pentru natură şi animale.

Ceea ce se petrece la Balc contravine până şi Codului de Etică Vânătorească. Unele animale rănite fug prin pădure şi agonizează ore întregi. Ele oricum nu au nici o şansă să scape de măcel, fiind într-un ţarc. Îmi voi continua demersurile civice, mediatice şi politice pentru a interzice astfel de orori în România!“, a declarat pe contul său de Facebook deputatul Remus Cernea, vegetarian convins.  

Vă mai recomandăm

Remus Cernea, deputatul de Constanţa, candidează la Preşedinţia României

În legea lui Cernea: Religia s-ar studia altfel în şcoli. Ortodoxismul, înlocuit de Istoria Religiilor

Din ciclul „Ce mai face Remus Cernea“. Parlamentarul liber-cugetător adoptă o biserică la Roşia Montană

„Politica schimbării“ lui Remus Cernea, lansată la Prăvălia cu cărţi

„Sextetul“ lui Remus Cernea. Cele şase propuneri ale Parlamentarului Verde pentru modificarea Constituţiei

Legile lui Cernea, depuse în Parlament până la finele acestei luni. „O să-mi dezvălui şi orientarea sexuală, dacă e cazul“, promite deputatul de Constanţa

Remus Cernea va propune legalizarea uniunilor indiferent de sexul partenerilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite