O fetiţă de 6 ani a fost violată de un băiat de 14 ani. Micuţa fusese lăsată în grija mătuşii lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violul - traumă majoră pentru un copil
Violul - traumă majoră pentru un copil

Micuţa fusese lăsată de mama ei la o vecină care trebuia să aibă grijă de ea. Femeia mai vedea şi de un nepot. Agresiunea sexuală a avut loc chiar în casa vecinei.

Poliţiştii din 23 August au fost sesizaţi luni, 22 octombrie, prin 112, de către o femeie din satul Dulceşti despre faptul că fiica sa în vârstă de 6 ani şi jumătate a fost agresată sexual de către vecinul său în vârstă de 14 ani.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a constatat ca minora a fost lăsată de către mama sa în cursul zilei, în grija unei vecine, care mai avea în grijă nepotul de 14 ani. Profitând de neatenţia femeii, adolescentul a violat fetiţa fără apărare.

Micuţa a fost transportată la spital în vederea examinării medicale, urmând ca în cursul zilei de marţi, 23 octombrie, să fie dusă la Serviciul de Medicină Legală Constanţa pentru o examinare de specialitate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti. În funcţie de rezultatul investigaţiilor, dosarul va fi înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite