Nuntă oprită de Poliţie. Organizatorul evenimentului a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La eveniment participau mai multe persoane, încălcându-se astfel prevederile Hotărârii de Guvern privind prelungirea stării de alertă.

Sâmbătă, în jurul orei 21.30, poliţiştii Secţiei 9 Rurală Topraisar (judeţul Constanţa) au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la căminul cultural din localitatea General Scărişoreanu ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Echipajul de intervenţie a constatat faptul că este vorba despre o nuntă, care se desfăşura cu participarea a aproximativ 40 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive)”, transmite Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Citeşte şi:

Record de îmbolnăviri cu COVID-19 în judeţul Constanţa, în ultimele 24 de ore

Tragedia care a cutremurat Bucureştiul interbelic. Mircea Vulcănescu, măcinat de moartea celor doi prieteni, frate şi soră, pe care nu i-a putut salva

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite