Misiune dramatică în județul Constanța. Un copil și doi adulți au rămas blocați într-o fântână de aproape 20 de metri adâncime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Misiune dramatică în județul Constanța. Un copil de 9 ani și doi adulți au rămas blocați într-o fântână secată, de aproape 20 de metri adâncime. Misiunea pompierilor a fost una contra-cronometru, iar la fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.  

Misiune de a salvare a trei persoane blocate într-o fântână FOTO: ISU Constanța
Misiune de a salvare a trei persoane blocate într-o fântână FOTO: ISU Constanța

Incidentul s-a petrecut în localitatea Mireasa, din județul Constanța. Un copil de 9 ani  s-a urcat într-un cireș pentru a mânca fructe, iar la un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut în fântână. Mătușa lui se afla în apropiere și a sunat la 112.

Până la sosirea pompierilor, doi localnici au vrut să salveze copilul și au coborât în fântâna de aproape 20 de metri, dar au rămas blocați și ei.

La fața locului a intervenit inclusiv un elicopter SMURD. Din fericire, misiunea s-a încheiat cu bine. Pompierii l-au scos mai întâi pe băiat care a fost dus la spital, iar mai apoi pe cei doi adulți.

„Până la sosirea colegilor, în fântâna cu diametrul de aproximativ 1,5 m, intraseră și 2 adulți pentru a scoate copilul, dar au rămas blocați. Colegii au reușit cu succes să îi extragă în siguranță pe toți trei, primul salvat fiind copilașul. Acesta a fost predat elicopterului SMURD și transportat la spital, conștient, cooperant. Cei doi adulți au fost evaluați medical la fața locului, dar au refuzat transportul la spital”, a anunțat ISU Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite