Mamaia dansează pe ritmuri de salsa. Două festivaluri se întrec în invitați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salsa, distracţie, pasiune, toate într-o singură seară şi în aceeaşi locaţie. Hotelul Golden Tulip din Mamaia a găzduit azi-noapte demonstrații de dansuri latino-americane.

În perioada 5-8 august, sunt organizate la Mamaia numeroase spectacole, workshop-uri şi petreceri de salsa cu demonstraţii ale unor dansatori de talie internaţională. Din păcate, unitatea hotelieră a găzduit două evenimente similare în acelaşi timp.

Albert Torres, dezamăgit de organizare

Romanian Salsa Festival l-a avut ca invitat special pe renumitul Albert Torres, cel mai mare promotor al muzicii salsa în lume, producător al unor filme precum „Dance with me“, „Mambo Kings“, co-producător a peste 40 de evenimente de salsa în lume şi producător al Campionatului Mondial de Salsa.



Artistul care a lucrat cu Jennifer Lopez, Marc Anthony şi multe alte vedete, spune că este impresionat de evoluţia din ultima vreme a românilor, dar este profund dezamăgit că s-au organizat două show-uri latino în acelaşi timp.

„Nu-mi vine să cred că la etajul I sunt alţi artişti care dansează şi ţin lecţii de dans celor interesaţi. Aşa ceva este de neconceput şi mă face să mă gândesc serios dacă pe viitor voi ma da curs vreunei invitaţii“, a spus acesta.

Mamaia Salsa Festival, pe aceleaşi ritmuri

Ajunsă la cea de-a treia ediţie, Mamaia Salsa Festival a început cu o zi mai devreme faţă de Romanian Salsa Festival şi se desfăşoară în perioada  5 - 8 august.  Organizatorului evenimentului, Marian Cristea, a declarat că este fericit că i-a convins pe toţi artiştii participanţi să vină şi anul acesta la Mamaia şi-n mod special pe Los Hermanos, despre care nu are decât cuvinte de laudă. „Los Hermanos vin de fiecare dată cu o altă tematică. Sunt foarte originali şi reuşesc să impresioneze mereu publicul“, a completat Cristea.

Los Hermanos au făcut show

Los Hermanos au fost cei care au încins atmosfera şi au făcut ca trupurile să vibreze la auzul muzicii. Devis , Matteo, Eliana şi Sabrina au demonstrat că sunt nu numai nişte dansatori foarte buni, dar au transformat petrecerea de după reprezentaţia inclusă în program într-un spectacol extraordinar, unde fiecare a dansat liber şi şi-a pus valoare imaginaţia.

Despre colegii români, Los Hermanos spun că un dansator bun ştie când şi cum să înceapă să danseze, dar şi cum să-şi scoată în evidenţă cât mai bine perechea, mai ales atunci când vine vremea footwork-ului şi a opririlor. „Ne-au plăcut mult românii, dar trebuie să fie mai atenţi la partea coregrafică. Nu trebuie să intre pur şi simplu pe scenă şi să danseze“. Este nevoie de mult mai mult pentru a ajunge la un nivel profesionist“, au completat ei.

image
image

Astăzi şi mâine vor avea loc numeroase show-uri si workshop-uri susţinute de Tito Ortos şi Tamara Livosi din Puerto Rico, una dintre cele mai bine cotate perechi de salsa din lume, dar şi de la Griselle Ponce, Solo Baila, Los Pambos, Los Hermanos, Salsa y sueno, Salsa Caliente etc.

Constanța: Peste 25.000 de tineri au dansat aseară pe muzica lui Tiesto; dj-ul a electrizat atmosfera

Meniu de weekend la mare: Fatboy Slim, Tiesto, Ja Rule, salsa, show aviatic și iahturi de lux

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite