Mal de pământ prăbușit peste un muncitor. Pompierii militari au reușit să-l salveze UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE 16.50 Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța anunță că bărbatul a fost scos de sub malul de pământ. El este conștient și cooperant, iar medicii l-au transportat la Spitalul Județean Constanța pentru investigații suplimentare.

Salvatorii au reușit să ajungă la muncitor FOTO: ISU Dobrogea
Salvatorii au reușit să ajungă la muncitor FOTO: ISU Dobrogea

UPDATE ora 15.55 Conform ISU Dobrogea, bărbatul este conștient, cooperant. A fost dezgropat până la brâu, dar încă este prins în zona picioarelor. Are mască de oxigen, cască de protecție puse la îndemână de salvatori. A cerut apă. În continuare se lucrează pentru extragerea lui. Este prins sub pământ la o adâncime de 3 metri.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost chemați vineri, 16 septembrie, ora 14.30, să intervină în cazul unui muncitor prins sub un mal de pământ care s-a prăbușit în timp ce el lucra la o rețea de canalizare.

Muncitorul a fost acoperit de malul de pământ FOTO: ISU Dobrogea
Muncitorul a fost acoperit de malul de pământ FOTO: ISU Dobrogea

Pompierii militari intervin în aceste momente în cazul unui mal de pământ căzut peste o persoană care efectua lucrări cu un utilaj la rețeaua de canalizare din localitatea Agigea, strada Nicolae Titulescu.

La fața locului au ajuns echipaje din cadrul Detașamentului Port, un container multirisc,un echipaj SMURD B, un echipaj din cadrul Detașamentului Fripis cu o autospecială pentru Descarcerare, un echipaj din cadrul Detașamentului Medgidia cu o autospecială pentru Descarcerare și două ambulanțe SAJ. 

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite