Lumina de la Malul Mării. Hotelierii încearcă marea cu degetul de Paşte şi vin cu primele oferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Litoralul românesc nu va avea parte de o deschidere oficială până pe 1 Mai. Chiar şi aşa, hotelierii de la malul mării vor să testeze piaţa cu două săptămâni mai devreme şi vin cu oferte speciale pentru cei care vor să petreacă sărbătorile acolo. Judeţul Constanţa are combinaţia perfectă de credinţă şi turism care poate să atragă turişti interesaţi de ambele aspecte.

Hotelul Iaki din Mamaia are una dintre cele mai complete oferte. Pachetul de 3 nopţi cuprinde cazare în condiţii All Inclusive, iar a patra noapte este gratuită dar nu are mesele incluse. Turiştii vor avea un brunch în ziua de Paşte din care nu vor lipsi drobul de miel, ouăle roşii, pasca şi cozonacul, dar ele vor fi asortate cu specialităţi marine - tartine cu icre de crap, crostini de somon, salata specială de ton şi salata de fructe de mare. Friptura de miel în vin va fi urmată de aripi de pui, un antricot de vită cu scorţişoară şi un şalău în crustă de ierburi. 

Oaspeţii au acces la Spa şi primesc tratamente faciale gratuite. Toată lumea are acces la şedinţe de înot  cu instructor, divertisment şi animaţie pentru copii. Pachetul pentru două persoane costă 2825 lei. 

Există şi un pachet pentru constănţeni cu participare la Brunch-ul pascal de pe 12 Aprilie. El include meniul special de Paşte, muzică românească şi internaţională, moment artistic cu muzică live românească, acces la Iaki Spa şi un program de divertisment pentru cei mici.  

Oferte bune de paşte sunt şi la Hotelul Vega din Mamaia, unde preţurile pornesc de la 112 euro/zi/persoană. Turiştii primesc în acest tarif micul dejun, dejun tradiţional în ziua de Paşte, o gustare în noaptea de Înviere, acces la saună, jacuzzi şi sală de fitness.

Hotelul Corsa vine cu o ofertă care costă între 110 şi 260 lei pe noapte, iar copiii de până la 12 ani au gratuitate la cazare cu mic dejun inclus. 

La hotelul Splendid din Mamaia, turiştii plătesc între 275 şi 364 lei pentru mic dejun, masa tradiţională, o surpriză de la iepuraş şi o şedinţă de saună. 

Pentru un Paşte de lux, Complexul Marina Regia Residence a pregătit pachete de două, respectiv trei nopţi. Cel mai ieftin porneşte de la 115 euro pentru un loc în camera dublă şi vine cu dejun tradiţional în prima zi de Paşte, acces nelimitat la piscină, saună şi sla de fitness şi un Voucher de 100 lei/persoană pentru Spa. Pachetul de 3 nopţi  costă 135 euro şi cei care vor să petreacă mai mult timp la mare pot să plătească 4 nopţi şi beneficiază de a 5-a în mod gratuit. 

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin susţine că de Paşte sunt aşteptaţi la mare câteva sute de turişti

"Noi ne pregătim pentru momentul tradiţional de deschidere a sezonului, 1 mai. Celor care vin de sărbători pe litoral, le recomand o plimbare în judeţul Constanţa. Marea este frumoasă în orice anotimp. O excursie la mânăstirea şi peştera Sfântul Andrei este o călătorie de suflet şi apoi la monumentul de la Adamclisi", a declarat Corina Martin pentru Adevărul. 

Slujba din noaptea de înviere va fi oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie pe faleza Cazinoului din Constanţa. Ceremonia începe la ora 23.25 atunci când înaltul prelat va veni cu lumina sfântă de pe mare. Credincioşii vor merge apoi către Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa unde vor asista la Sfânta Liturghie de la miezul nopţii. 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite