Începe curăţenia de primăvară în oraş. Constănţenii sunt rugaţi să participe la acţiunea de ecologizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania de curăţenie a oraşului, intitulată „Curăţăm Constanţa Noastră”, demarată în toamna anului trecut, continuă în aceste zile.

Primăria Constanţa ne informeaă că pe 6 aprilie, în cartierul Tomis I din Constanţa, angajaţii Pomacost au tuns iarba, în zona City Park, au cosit şi greblat iar în Staţiunea Mamaia au tăiat şi toaletat arborii. 

În parcul din Poarta 6, angajaţii de la SC Sport Turism au cosit şi greblat, în zona Far au plantat gazon în casetele stradale, au tăiat şi toaletat arborii de pe Şoseaua Mangaliei iar pe bulevardul 1 Mai Vechi au cosit iarba.

Acţiunile de curăţenie vor continua şi mâine, 7 aprilie. 

Astfel, angajaţii de la Pomacost vor tunde iarba în cartierul Tomis II, vor cosi şi grebla în zona City Park şi vor continua cu tăierea şi toaletarea arborilor în Staţiunea Mamaia. 

Angajaţii SC Sport Turism vor continua să cosească şi să grebleze în parcul din Poarta 6 şi în zona Far, să planteze gazon în casetele stradale de pe b-dul 1 Mai, în timp ce, în cartierul CET vor tăia şi toaleta arborii.

„În campania „Curăţăm Constanţa Noastră" sunt aşteptaţi să se implice operatori economici, instituţii publice şi societatea civilă reprezentată de ONG-uri şi cetăţeni“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Constanţa.

Vă mai recomandăm:

A început cea mai controversată campanie la Constanţa: locuitorii oraşului, aşteptaţi la acţiunea de ecologizare, alături de Polaris

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite