Helmut Duckadam şi Mihail Majearu, doi dintre campionii de la Sevilla, vin la Constanţa

0
0
Steaua Bucureşti - 1986 - arhiva foto
Steaua Bucureşti - 1986 - arhiva foto

Doi dintre campionii Stelei de la Sevilla (1986) vor fi prezenţi luni, 7 iunie, la deschiderea expoziţiei „Tricouri de Legendă”, găzduită de City Park Mall Constanţa.

În perioada 7 – 20 iunie, City Park Mall găzduieşte expoziţia „TRICOURI DE LEGENDĂ“, o colecţie de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii Echipei Naţionale de fotbal în ultimii 50 de ani. Unele dintre acestea au făcut chiar parte din echipamentul cu care Generaţia de Aur a ieşit în teren la Campionatele Europene sau Mondiale.

Luni, 7 iunie, între orele 12.30 – 14.30, în deschiderea expoziţiei din City Park Mall legendarii fotbalişti Helmut Duckadam şi Mihail Majearu se vor întâlni cu fanii şi vor oferi autografe.
 
Helmut Duckadam – supranumit „Eroul de la Sevilla”, deoarece în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a apărat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei Steaua Bucureşti. El va fi prezent şi va acorda autografe pe cardurile lui de autografe pregătite special pentru acest eveniment.
 
Mihail Majearu, fost câştigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua in 1986, va fi prezent între orele 12.30  - 14.30, la City Park Mall din Constanta unde va expune şi tricoul pe care l-a purtat în cadrul meciului de la Sevilla.
 
În cadrul expoziţiei, iubitorii de fotbal şi nostalgicii vor putea retrăi momente emoţionante din meciuri memorabile, descoperind tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în Echipa Naţională, precum Gheorghe Hagi, Nicolae Dobrin, Gică Popescu, Mircea Lucescu, Rodion Cămătaru, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni sau Anghel Iordănescu.
 
Expoziţia, organizată de City Park Mall, în colaborare cu Football Legends, va putea fi vizitată gratuit, zilnic, de luni până duminică, în intervalul 10:00 - 22:00. În plus, o zonă a expoziţiei va fi dedicată biletelor şi programelor de la meciuri celebre sau medalii şi fanioane dedicate echipei noastre naţionale, multe dintre ele cu vechime de peste 80 - 90 de ani.
 
Meciurile din Campionatul European de Fotbal UEFA (Euro 2021), difuzate în iunie şi iulie la City Park Mall.
 
Fotbalul va fi vedeta serilor de vară la City Park Mall. În perioada 11 iunie - 11 iulie, pasionaţii de fotbal vor putea urmări meciurile mult-aşteptatului UEFA Euro 2021 pe terasa din food court de la nivelul -1 din centrul comercial.

Citeşte şi:

Iohannis conferă titlul de Revoluţionar cu Rol Determinant altor 1667 de persoane, printre care Radu Berceanu, Helmuth Duckadam şi unor parlamentari

Plaja din Eforie se va extinde cu 50 de hectare. Lucrările au început

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri