Fetiţă accidentată în faţa şcolii. Copila se pregătea să plece în excursie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPJ Constanţa
FOTO IPJ Constanţa

Fetiţa a fost accidentată în momentul în care se pregătea să urce în autocarul închiriat de şcoală pentru a merge în excursie.

Accidentul s-a petrecut miercuri, 28 martie, în oraşul Năvodari, chiar în faţa şcolii de pe strada Plopilor. O elevă de 12 ani a vrut să urce în autocarul parcat neregulamentar, pe contrasens, în clipa în care a fost acroşată de o altă maşină.

„La data de 28 martie,  un bărbat, de 30 ani, din Năvodari, a condus o autoutilitară pe strada Plopilor din Năvodari, dinspre strada Toamnei către Şoseaua Constanţei, iar în dreptul unei instituţii de învăţământ, a surprins şi accidentat o minoră de 12 ani, care se afla pe partea carosabilă, pentru a urca într-un mijloc de transport în comun pentru copii, acesta fiind staţionat neregulamentar, pe contrasens, cu uşile de acces către axul drumului”, a transmis IPJ Constanţa.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal, iar toţi şoferii care au staţionat neregulamentar sunt cercetaţi. De asemenea, aceştia au rămas şi fără permis de conducere.
 

Pe aceeaşi temă:

Ambulanţă implicată într-un accident rutier. O asistentă medicală a fost rănită

Ciocnire în sens giratoriu, între o maşină de securitate şi una de eoliene

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite