Femeie surprinsă de viitură în centrul oraşului Medgidia. Dalele de pe trotuar au fost smulse de ape VIDEO

0
0
Femeie surprinsă de viitură la Medgidia Sursa Sorin Radu
Femeie surprinsă de viitură la Medgidia Sursa Sorin Radu

O persoană a fost luată de viitură în centrul municipiului Medgidia. Aceasta se afla în faţa poştei. Dobrogea este afectată de ploi torenţiale.

Ploile torenţiale au cuprins Dobrogea, iar la Medgidia o vijelie puternică a cuprins oraşul în seara de marţi, 22 iunie. 

Forţa naturii a fost atât de mare încât a desprins dalele de pe trotuarul din centrul oraşului împrăştiindu-le stradă. 

Aici, în jurul orei 19.00, o femeie a fost surprinsă de viitură în faţa poştei. Trecătorii au sărit în ajutorul ei. 

La sosirea pompierilor, femeia nu mai era acolo. Ea este căutată acum la domiciliu. 

Tot în Medgidia, beciurile mai multor case, magazine şi chiar case au fost inundate. 

Primăria Constanţa a avertizat populaţia că urmează o vreme schimbătoare, astfel că după ploi şi vijelii, de joi vine canicula.

Municipiul Constanţa se află sub atenţionare meteorologică cod galben marţi, 22 iunie, până la ora 22.00. 

SURSA VIDEO - SORIN RADU, MEDGIDIA

Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 25-40 l/mp.

De asemenea, din seara de marţi, 22 iunie, de la ora 22.00, şi până miercuri, 23 iunie, la ora 10.00, Constanţa se va afla sub Cod galben de vreme rea, cu o instabilitate atmosferică ce se va menţine accentuată. Vor fi ploi torenţiale şi descărcări electrice. Cantităţile de apă vor depăşi 25-35 l/mp şi izolat 50 l/mp.

De joi, însă, situaţia se schimbă. În zilele de joi, 24 iunie, şi vineri, 25 iunie, municipiul Constanţa se va afla sub atenţionare meteorologică de Cod galben de caniculă. Joi şi vineri, un val de căldură va cuprinde Dobrogea, iar disconfortul termic va fi ridicat. Maximele termice se vor situa, în general, între 29 şi 35 grade Celsius, iar local minimele nocturne nu vor coborî sub 20 grade Celsius (nopţi tropicale).

Nu scăpăm totuşi de ploi - atrage atenţia Centrul Meteorologic Regional Dobrogea. Mai ales după-amiaza şi seara, instabilitatea atmosferică se va accentua şi se vor semnala averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi căderi de grindină.

Constănţenii, agenţii economici şi asociaţiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanţa – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală – 0241/484205

Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271.

Pe aceeaşi temă: 

Constanţa se pregăteşte de caniculă. Nopţi tropicale la malul mării

Cod portocaliu de caniculă, cu temperaturi de până la 39 de grade Celsius la umbră. Ce zone vor fi afectate şi unde o să apară în continuare furtuni

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri