„Fără asfalt“ - Triatlon off-road la 2 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia de triatlon off-road „Fără asfalt“ este dedicată amatorilor şi sportivilor antrenaţi şi va avea loc sâmbătă pe traseul 2 Mai - Vama Veche - Hagieni şi combină trei probe solicitante: înot, alergare şi ciclism.

Evenimentul este organizat în premieră pe litoralul românesc şi îşi propune să devină o competiţie de tradiţie pentru România. „Întalnirea sportivă de la malul mării se adresează celor care redescoperă natura şi plăcerea de a petrece timp liber în mod energizant şi amuzant“, a declarat reprezentanta organizatorilor, Ofelia Năstase.

La concurs poate participa orice doritor, indiferent de nivelul de pregătire, amatori ai uneia sau tuturor celor trei probe propuse: înot în mare, alergare pe plajă şi faleză, ciclism pe un traseu inedit. Proba de înot va avea loc în rezervaţia marină 2 Mai - Vama Veche, cea de alergare pe plajă şi faleză dintre 2 Mai şi Vama Veche, iar traseul de mountain-biking va trece prin canionul şi pădurea Hagieni şi va ajunge pe malul lacului Limanu.

Startul competiţiei va fi sâmbătă, începând cu ora 9.00. Organizatorii estimează un număr de 200 de participanţi pentru această primă ediţie. Evenimentul se va încheia cu o petrecere: Pasta Party cu fructe de mare, pe plaja din 2 Mai.

„Proiectul «Fără asfalt» propune o nouă abordare a ideii de triatlon şi petrecere a timpului liber în natură şi doreşte să atragă sportivi profesionişti şi amatori, indiferent de pregătire“, susţine Tudor Hristescu, unul dintre iniţiatorii proiectului.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite