Elevul vinovat de intoxicarea unor colegi cu sulfură de amoniu, sancţionat. El a fost eliminat de la cursuri pentru trei zile şi i-a fost scăzută nota la purtare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevul din clasa a VII-a, de la Liceul Teoretic George Călinescu,  autorul incidentului de luni, 13 octombrie, a fost sancţionat de conducerea unităţii de învăţământ.

Astfel, băiatul a fost eliminat de la cursuri pe o perioada de trei zile, sancţiunea fiind însoţită  de scăderea notei la purtare la 6. “În ceea ce priveşte eliminarea de la cursuri pentru 3 zile, aceasta constă în înlocuirea activităţii obişnuite a elevului, pentru perioada aplicarii sancţiuni, cu un alt tip de activitate, desfăşurată  în cadrul unităţii de învăţământ, în conformitate cu prevederile Regulamentului intern al unităţii de învăţământ”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Sancţiunea disciplinară a fost aplicată  conform Regulamentului de ordine interioară coroborat cu Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor din învăţământul preuniversitar.

Patru fete şi un băiat au ajuns la spital la începutul acestei săptămâni după ce unul dintre ei a spart în sala de clasă o fiolă cu sulfură de amoniu. El cumpărase substanţa respectivă dintr-un mall din Constanţa şi a spart-o în clasă.

Substanţa chimică i-a făcut pe adolescenţi să aibă vărsături după ce au inhalat vaporii emanaţi de substanţă. Elevii au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. După ce au fost trataţi, cei cinci au plecat la casele lor.

Vă mai recomandăm:

Elevi intoxicaţi cu sulfură de amoniu la un liceu din Constanţa. Cinci adolescenţi au ajuns la spital

Testări pentru Centrul de Excelenţă în Matematică

Civi-Mateca, un nou proiect educaţional începe în şcolile constănţene
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite