Drumuri închise și blocate în județul Constanța. Autostrada Soarelui va fi redeschisă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși autoutilitare au lucrat la foc continuu, în continuare majoritatea drumurilor naționale și județene sunt închise traficului rutier. Prefectura Constanța a trimis o nouă situație a problemelor cu care se confruntă Dobrogea.

Update 18.30: Prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz îi învinuiește pe angajații de la Regia de Drumuri că au mințit când au spus că au intervenit pentru a debloca un drum județean. ”La General Scărișoreanu o femeie a născut la domiciliu din cauză că ambulanța nu a putut ajunge pentru că cei de la drumurile județene nu au intervenit corespunzător pentru deblocarea a două TIR-uri. Consider că RAJDP a mințit comunicând că utilajele acționează pe DJ 392 pentru restabilirea circulației. Este doar praf în ochi”, a declarat prefectul de Constața. 

DN3, DN22C, DN38, DN39, DN2A, DN22 sunt închise pentru deszăpezire şi pentru prevenirea incidentelor, blocajelor autoturismelor în trafic. Pe toate drumurile naţionale, în momentul de faţă se acţionează de către cu 20 utilaje. Din partea Poliţiei Rutiere a Serviciului de Poliţie Rurală, Ordine Publică şi Jandarmi se acţionează pe principalele drumuri cu 16 autospeciale inscripţionate şi un număr de 20 lucrători de la Serviciul Rutier, 4 lucrători de la Ordine Publică şi 19 jandarmi.

De asemenea DJ222, DJ228, DJ931, DC27, DJ224 sunt blocate și există localități care nu au curent electric sau nu pot beneficia de serviciul de telefonie. Citește situația exactă aici!

Ministerul Transporturilor Anca Boagiu a anunţat vineri, la ora 17.00, că Autostrada Soarelui va fi deschisă circulaţiei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite