Doi muncitori, intoxicaţi într-un cămin de vizitare RAJA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cămin de vizitare a reţelei de alimentare cu apă FOTO Adevărul
Cămin de vizitare a reţelei de alimentare cu apă FOTO Adevărul

Cei doi lucrători RAJA deschideau vanele care fuseseră închise pentru o reparaţie la magistrala de alimentare cu apă. Accidentul a avut loc în zona Real de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Luni dimineaţă, în jurul orei 11.00, pentru executarea unor lucrări de reparaţii la conducta magistrală de alimentare cu apă cu diametrul de 800 mm, lucrătorii RAJA au oprit furnizarea apei, efectuând manevrele necesare dintr-un cămin betonat de vane, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din zona magazinului Real.

Lucrarea pe magistrală a fost finalizată în jurul orei 16.00. Pentru a relua alimentarea cu apă pe această conductă magistrală, doi angajaţi ai societăţii s-au deplasat la acelaşi cămin de vane pentru a deschide vanele.

La doar câteva minute după ce au intrat în cămin, celor doi lucrători li s-a făcut rău şi şi-au pierdut cunoştinţa, din cauza unei acumulări de gaze. Imediat ceilalţi colegi au intervenit să-i scoată din cămin şi au fost anunţaţi prin 112 reprezentanţii ISU Dobrogea.

Cei doi angajaţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde au fost stabilizaţi. La ora actuală se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate provenienţa acumulării de gaze.

SC RAJA SA a declarat că este alături de cei doi lucrători, colaborând îndeaproape cu Spitalul Judeţean în scopul asigurării celor mai bune îngrijiri medicale celor în cauză. Unul dintre directorii societăţii este prezent permanent la spital, alături de cei doi angajaţi.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite