De vineri, 25 octombrie, avem căldură în apartamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căldura va fi furnizată la Constanţa FOTO Adevărul
Căldura va fi furnizată la Constanţa FOTO Adevărul

RADET începe furnizarea încălzirii către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa, din după-amiaza zilei de 25 octombrie.

„În timpul zilei, necesarul de căldură poate să fie destul de mic, datorită temperaturilor atmosferice ridicate. În schimb, temperaturile scăzute din timpul nopţii se simt în locuinţele constănţenilor“, justifică RADET măsura de livrare a agentului termic.

Primarul Radu Mazăre a precizat că preţul gigacaloriei va rămâne neschimbat - de 358,54 lei. Plafoanele pentru acordarea ajutoarelor de încălzire sunt menţinute la nivelul anului trecut: 1.500 lei pe membru de cap de familie sau 1.800 lei pentru persoane singure.

Constănţenilor îngrijoraţi de facturile uriaşe la întreţinere, RADET le spune: „Sistemul modern de termoficare de care dispunem are posibilitatea autoreglării prin sistemul de automatizare, astfel încât să asigure parametrii de presiune, debit şi temperaturi adecvaţi momentului zilei, cât şi procentului de consumatori care utilizează termoficarea“.

Problemele apărute la nivelul instalaţiilor termice, aflate în proprietatea consumatorilor, pot fi anunţate la punctul termic la care sunt arondaţi sau la dispeceratul RADET Constanţa. Acesta funcţionează în regim non-stop, la numărul de telefon 0241.616.792.

Vă mai recomandăm

RADET face în weekend probe la cald pentru furnizarea energiei termice

Vreţi căldură în apartamente? Ce au răspuns constănţenii la sondajul RADET

Debranşări în lanţ de la RADET. Jumătate dintre ele sunt ilegale

Gigacaloria rămâne la preţul de 358,54 lei. Plafoanele de acordare a ajutoarelor de încălzire sunt neschimbate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite