Cum a murit Lara Şaban? Lovită sau împuşcată în cap? Familia avansează ipoteza unui asasin plătit care a executat-o cu sânge rece pe amanta primarului turc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela musulmană de la Constanţa, via Istanbul, este în plină intrigă. Curtea de Apel Constanţa a decis ca ucigaşii Larei Şaban, tânăra de 27 de ani asasinată în luna mai şi aruncată într-o lizieră din Năvodari, să rămână în arest încă 30 de zile, începând din data de 26 august. Mai mult, magistraţii ar putea decide deshumarea tinerei, dacă vor considera îndreptăţită cererea familiei. 

Fratele Larei, Gilberto Ghiunal Şaban, ceruse să primească doar obligativitatea de a nu părăsi Constanţa, dar magistraţii au respins solicitarea lui.

Complicele său, George Davidescu, va rămâne de asemenea după gratii până la data de 24 septembrie inclusiv.

Procesul a beneficiat de traducător autorizat pentru ca inculpatul de etnie musulmană, care nu are studii, să înţeleagă tot ce i se spune.

EXCLUSIV Povestea incredibilă a Larei Şaban. Avea doar 8 clase şi se născuse într-o sărăcie lucie


Aici a trăit primii ani din viaţă Lara Şaban, amanta politicianului turc: într-o cocioabă


Principalii suspecţi de uciderea Larei Şaban vor să fie testaţi cu poligraful. Ei susţin că sunt nevinovaţi

Familia Larei Şaban susţine în continuare nevinovăţia lui Gilberto, dând toată vina pe politicianul turc Husseyn Avni Sipahi, primar al unui sector al Istanbulului, cu care Lara avea o fetiţă de 3 ani.

Rudele cer nici mai mult, nici mai puţin decât deshumarea tinerei, pentru o nouă necropsie. Cea efectuată de medicii legişti relevase că Lara murise în urma unei lovituri puternice primite în cap. Singurul semn de violenţă găsit fusese rana de formă dreptunghiulară, în suprafaţă de 14 centimetri.

Instanţa ar putea decide deshumarea tinerei, dacă magistraţii consideră că raportul necropsiei este neconcludent. Familia Larei Şaban îl indică drept principal vinovat pe politicianul turc Sipahi de moartea Larei şi de arestarea lui Gilberto, precum şi de luarea cu forţa a micuţei Alia la Istanbul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite