Coşmarul băieţelului din Cumpăna violat de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Andrei
Tiberiu Andrei

În luna iulie a anului 2009, un caz şocant avea să tulbure liniştea localnicilor din comuna constănţeană Cumpăna. O mamă şi-a violat propriul copil, iar concubinul ei a filmat întreaga scenă.

Ei locuiau în căsuţa modestă de pe strada Morii, nr. 75 din Cumpăna, o localitate situată la 5 km de Constanţa. Mama micuţului Tiberiu Adrian trăia în concubinaj, de mai mulţi ani cu tatăl băieţelului. La un moment dat, femeia s-a înfuriat pe concubin şi a a anunţat poliţia.
Instanţa a decis ca părinţii vor petrece 10 ani după gratii. Copilul a fost dat în grija unui asistent maternal din cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanţa.
Imediat după arestarea lor, casa a fost părăsită. Rămasă nelocuită, casa s-a degradat pe zi ce trece şi în doar câţiva ani ani s-a făcut aproape una cu pământul. Acum, în locul ei s-a înălţat alta.

Cei doi concubini, la închisoare

Cei doi concubini au fost închişi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Abă. Din închisoare, cei doi îşi trimiteau scrisori şi plănuiau să se răzbune.
Numai că, între timp au fost despărţiţi. Sedat Bechir a fost transferat la 1 iulie 2010 la Penitenciarul din Tulcea, iar Georgeta Costăchescu pe 16 mai 2011 la Penitenciarul de femei din Târgşor din Prahova, aşa cum a spus Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Poarta Albă.
Din închisoare, Sedat Bechir a făcut demersurile necesare pentru a-şi recunoaşte copilul. El are voie să presteze diferite munci doar în interiorul penitenciarului. Acest lucru nu-i va ajuta foarte mult, întrucât cei doi au fost decăzuţi din drepturile părinteşti.

Şi-a văzut mama cu cătuşe la mâini

Tiberiu Adrian a trecut foarte greu peste şocul prin care a trecut. După ce a fost violat de cea care i-a dat viaţă, la scurt timp a văzut-o şi cu cătuşe la mâini.
Minorul care acum are 9 ani se află acum în grija unui asistent maternal şi merge la şcoală. Roxana Onea, purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului, a spus că minorul are o situaţie şcolară bună şi s-a integrat bine în colectivitate.
Foarte mult timp, copilul a avut noaptea coşmaruri. Se trezea din vis şi dădea din mâini şi picioare. Foarte greu putea fi liniştit.
Nu a întrebat niciodată nimic de mama sa. Mariana Gioga, psihologul Centrului de primire minori în regim de urgenţă, acolo unde a fost adus în momentul în care părinţii au fost reţinuţi, ne-a spus că i-a explicat minorului că nu este normal ca o mamă să-i facă aşa ceva copilului. „Ştie că mami este închisă pentru că a făcut ceva rău“, spune psihologul.
În mintea lui este încă multă confuzie şi este posibil ca, mai târziu, el să abuzeze pe altcineva. Însă, spune psihologul, copilul are un fundament bun, are o fire foarte blândă şi sunt şanse ca el să nu rămână traumatizat.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite