Constanţa: Universitatea Ovidius are o nouă bază sportivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii se vor putea antrena
Studenţii se vor putea antrena

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a inaugurat ieri o bază sportivă modernizată pentru care s-au investit opt milioane de lei. Tinerii care urmează cursurile acestei facultăţi pot face fitness la un aparat ultra-performant.

Rectorul instituţiei, prof. univ. dr. Victor Ciupină a declarat că modernizarea bazei sportive a durat cinci ani şi că în tot acest timp au fost realizate două amfiteatre, săli de seminar, gimnastică şi fitness.

O altă realizare cu care universitatea constănţeană se mândreşte este balonul sub presiune cu o suprafaţă de 40/ 40 metri, dotat cu gazon artificial. Tot aici au fost amenajate pontoanele şi hangarul pentru depozitarea ambarcaţiunilor, precum şi pista de alergări pentru studenţii de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Tinerii care urmează cursurile acestei facultăţi pot face fitness la un aparat ultra-performant care determină consumul maxim de oxigen şi capacitatea de efort pentru sportivi.

Pe viitor, conducerea universităţii intenţionează să mai construiască  o suprafaţă de joc cu tribune. În plus, cele două clădiri achiziţionate de Universitatea „Ovidius” de la Petromin vor fi transformate în maxim doi ani într-un complex sportiv de referinţă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite