Constanţa: Somaţii de plată pentru cei care nu şi-au plătit taxele şi impozitele locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constănţenii care nu şi-au plătit contribuţiile la bugetul de stat până la 31 martie vor primi la domiciliu somaţii de plată de la Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa (SPITVBL).

A fost demarată procedura de urmărire şi executare silită în vederea recuperării debitelor neachitate bugetului local, aferente primului semestru din anul 2011.

Prin urmare, pentru sumele neachitate până la data scadenţei, au fost emise aproximativ 52.000 de somaţii de plată, care vor fi comunicate debitorilor împreună cu un exemplar al titlului executoriu.

Dacă în termen de 15 zile de la primirea somaţiei contribuabilul nu achită sumele datorate, inspectorii fiscali continuă măsurile de executare silită, prin înfiinţarea popririlor pe venituri sau prin sechestrarea şi valorificarea bunurilor aparţinând acestora.

Debitorii pot evita aceste neplăceri prin achitarea obligaţiilor de plată restante atât la ghişeele unice înfiinţate la nivelul agenţiilor fiscale ale instituţiei, la toate oficiile poştale din localitate, cât şi la Banca Garanti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite